Live Flow workshop

Kleine groep sessie  

Een Live Flow workshop met Cindy in een intieme kleine setting.

In deze flow workshop focussen we op de lichaam & mind connectie. Je lichaam is de spiegel van de mind en ziel. In deze sessie maak ik je bewust van 7 belangrijke punten in je lijf waar we vaak (onbewust) spanning en emoties in opslaan. Door beweging en ademhaling leer je hoe je deze 7 punten kan ontspannen waardoor je energie in je lijf in beweging brengt. We gaan een XL Flow Workshop doen met een extra lange ademhalingssessie waarbij ik je begeleid, vandaar dat deze Flow in een kleine setting wordt gegeven. Zo heb ik extra aandacht voor jou en ervaar je de kracht van ademhaling in een veilige setting.

Ken je dat heerlijke gevoel nadat je een rommelige kamer hebt opruimt? Dingen die niet meer nodig zijn doe je weg, er ontstaat ruimte in de kamer. The Flow is het opruimen van spanning en emoties uit je lijf en bovenkamer, je mind. Ik leer je makkelijke en simpele tools die je in je dagelijks leven kan toepassen om meer in verbinding te komen met je lijf en minder in je hoofd.

Ervaar flow in het dagelijks leven. The Flow activeert energie en geeft je lichaam kracht. Het verruimt je mind.

In deze workshop is plek voor 21 personen. Er zijn twee data beschikbaar.

Tickets
Er zijn twee data dat ik deze workshop organiseer:

Vrijdag 10 juni van 10.00 – 13.00 uur – VOL – Plaats je op de wachtlijst
Donderdag 16 juni van 10.00 – 13.00 uur – VOL – Plaats je op de wachtlijst

Als bonus krijg je het Zomer Flow Pakket cadeau t.w.v. 24,95.
Tot 1 september kan je alle 8 online flow sessies bekijken.

Waar:
Yogi Heroes
Mussenstraat 11b
1223 RB Hilversum

Parkeren is gratis en kan voor de deur.

Contra-indicaties
Het aanpassen van je ademhaling leidt tot veranderingen in je lichaam en kan tot fysieke en emotionele ontlading leiden. Om deze reden zijn er een aantal contra-indicaties waarvan het belangrijk is dat je eerst contact met mij opneemt voordat je een flow workshop sessie boekt: 
Zware post-traumatische stressstoornis (PTSS),  zware astma, epilepsie, hart- en vaatziekten, erge paniekaanvallen, epilepsie, hoge bloeddruk, glaucoma. Of wanneer je onder psychiatrische behandeling staat of bent geweest of medicijnen voor psychiatrische aandoeningen (hebt) gebruikt. Of als je zwanger bent.

Heb je een vraag over deze workshop? Mail naar flow@cindykoeman.nl

Over Flow

De Flow Methode

Bij de The Flow heb ik alles samengebracht wat ik fijn vind en gecombineerd tot wat ik noem een inner work-out. In een flow sessie gebruik ik elementen van breathwork, dans, meditatie, visualisatie, pilates en technieken uit lichaamsgerichte therapieIk miste zoiets als flow dus ben ik het zelf gaan creëren. 

The Flow helpt je op een relaxte, leuke en makkelijke manier uit je hoofd te komen in verbinding met je lichaam. Flow maakt je bewust hoe je mind en lichaam samenwerken. Het helpt je stress en spanning los te laten uit je lichaam & mind. Een sessie activeert energie in je lichaam. Je ervaart Flow. 

Ik vroeg 1000 deelnemers een Flow sessie in een paar woorden te omschrijven. The Flow volgens deelnemers = Ontspannen, Energiek, Rust, Verbinding, Bevrijdend, Reset, Inzicht, Plezier.

Een van de reacties van de deelnemers was:
The Flow moet je ervaren en is niet in woorden uit te drukken.”